top of page

 Ημερολόγιο  2015 & 2016

ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ 2015

 

Στις 10 & 11 Ιανουαρίου μέλος της Ε.Ε.Ε.Δ.Ε.Α., εκπροσωπόντας την ομάδα παρακολούθησε την εκπαίδευση «Επίγεια υποστήριξη της αεροδιάσωσης σε ορεινό περιβάλλον», στο Μεσολόγγι. (Η εκπαίδευση ακολουθεί διεθνή πρωτόκολλα, και έγινε από διασώστες εκπαιδευμένους στην Air Zermatt και Elissocorso HEMS/HSR).

 

Στις 1 Φεβρουαρίου  η Ε.Ε.Ε.Δ.Ε.Α. ανέλαβε την κάλυψη Πρώτων Βοηθειών στους αγώνες δρόμου  (1.500 & 3.000 μέτρων) και τους «Αγώνες θυσίας» του  Δήμου Αγ. Αναργύρων, στο πλαίσιο των εορταστικών εκδηλώσεων για τα ΒΟΥΡΒΑΧΕΙΑ 2015, μετά από πρόσκληση του Δήμου.

 

Στις 9 & 16 Φεβρουαρίου πραγματοποιήθηκαν 2ωρες μίνι ασκήσεις έρευνας και διάσωσης σε αφιλόξενο περιβάλλον, στον (συσκοτισμένο)  χώρο που φιλοξενείται η ομάδα μας.

 

Στις 13-2-15 λίγο μετά τις 12:00 στις συχνότητες του Πρώτου προγράμματος της ΝΕΡΙΤ  ( FM   101,8     105,8     100,9   91,6 ) στην ραδιοφωνική εκπομπή "Από το κοχύλι στο μαργαριτάρι" έγινε η πρώτη δημόσια (2ωρη) παρουσίαση της ομάδας  μας «Παραμυθένιες» (ψυχοθεραπευτική υποομάδα της Ε.Ε.Ε.Δ.Ε.Α. με στόχο την ηθική τόνωση ευπαθών κοινωνικών ομάδων, σε δομές όπως ορφανοτροφεία, γηροκομεία κλπ )

 

Στις 1-3-15 πραγματοποιήθηκε πολύωρη άσκηση «έρευνας και διάσωσης σε αστικό περιβάλλον» στις εγκαταλελειμμένες εγκαταστάσεις του  Δρομοκαϊτειου  Ιδρύματος.

 

Στις 5-3-15 η Ε.Ε.Ε.Δ.Ε.Α. οργάνωσε  και υλοποίησε σε συνεργασία με την Αντικαρκινική Εταιρία, δωρεάν εξέταση (test pap) 25 απόρων  γυναικών, στον Δήμο Αγ. Αναργύρων Καματερού.

 

Στις 21 & 22  Μαρτίου πραγματοποιήθηκε πλήρης εκπαίδευση Α΄ Βοηθειών, πολιτών – νέων μελών, πάνω στα πρότυπα των πιστοποιήσεων της RTI.

 

Στις 29-3-15  η Ε.Ε.Ε.Δ.Ε.Α. ανέλαβε την κάλυψη Πρώτων Βοηθειών στον Ποδηλατικό Αγώνα του Ποικίλου Όρους , τον οποίο οργάνωσε ο  Ποδηλατικός σύλλογος «Οδυσσέας» .

 

Την Πέμπτη 16-4-15 αντιπροσωπία της Ε.Ε.Ε.Δ.Ε.Α. συμμετείχε στο 2ο Συμβούλιο της επιτροπής Πολιτικής Προστασίας της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων με θέμα  «η Λειτουργία Πολιτικής Προστασίας στην αντιμετώπιση των πυρκαγιών σε επίπεδο Δήμων». 

 

Στις 18 & 19 Απριλίου  πολυμελής ομάδα της Ε.Ε.Ε.Δ.Ε.Α. βρέθηκε στην Κύμη Ευβοίας, φιλοξενούμενη του Δήμου Κύμης,  προκειμένου να παρέχει κάλυψη  Α’ Βοηθειών στον ποδηλατικό αγώνα κατάβασης (downhill ) τον οποίο διοργάνωσαν,  με Πανελλήνιες συμμετοχές.

 

Στις 24, 25 & 26 Απριλίου, η Ε.Ε.Ε.Δ.Ε.Α.  οργάνωσε και πραγματοποίησε με επιτυχία  την Πανελλήνια εκπαιδευτική συνάντηση των ομάδων των Ε.Ε.Ε.Δ. για το 2015 , στο Θέατρο Πέτρας στην Πετρούπολη. Μερικά από τα θέματα των εκπαιδεύσεων που υλοποιήθηκαν ήταν: Νυχτερινή έρευνα αγνοουμένων, πυρόσβεση δασικών εκτάσεων, Α’ Βοήθειες, καταρρίχηση, επικοινωνίες.

 

Στις 26-4-115  η Ε.Ε.Ε.Δ.Ε.Α. ανέλαβε την κάλυψη Πρώτων Βοηθειών στην σχολική αθλητική δράση ανωμάλου δρόμου στο άλσος του Αγ. Δημητρίου, την οποίο οργάνωσε ο  Δήμος Πετρουπόλεως με τον Ποδηλατικό σύλλογο «Οδυσσέας» .

 

Στις 27-4-15 η καλλιτεχνική ψυχοθεραπευτική υποομάδα της Ε.Ε.Ε.Δ.Ε.Α. «Παραμυθένιες», πραγματοποίησαν μία ψυχοθεραπευτική παρουσίαση στα μέλη του 2ου ΚΑΠΗ  Πετρουπόλεως, υπό την καθοδήγηση της Ψυχολόγου Βίκυς Τσιανίκα.

 

Στις 28-4-15 μέλη της Ε.Ε.Ε.Δ.Ε.Α. πραγματοποίησαν ενημερωτική παρουσίαση (και πρακτική ανά τάξη) για προστασία από σεισμούς, τους μαθητές όλων των τάξεων του 2ου ΕΠΑΛ Ιλίου, στο πλαίσιο προετοιμασίας τους για επικείμενη γενική άσκηση του σχολείου.

 

Στις 5-5-15 η Ε.Ε.Ε.Δ.Ε.Α. σχεδίασε και πραγματοποίησε Γενική Άσκηση εκκενώσεως σχολικής μονάδος  λόγω σεισμού, στο 2ο ΕΠΑΛ Ιλίου. Την Άσκηση παρακολούθησαν παρατηρητές της Π.Π. της Περιφέρειας Αττικής.

 

Στις 14 & 15 Μαΐου μέλη της Ε.Ε.Ε.Δ.Ε.Α. πραγματοποίησαν εκπαίδευση των εκπαιδευτικών του 2ου ΕΠΑΛ Ιλίου, μετά από πρόσκληση του σχολείου. Τα θέματα που  αναπτύχθηκαν ήταν: Βασικές αρχές προστασίας από σεισμούς, Βασικές αρχές πυρόσβεσης- πυροπροστασίας και Βασικές πρώτες βοήθειες.

 

Το Σάββατο 16 Μαΐου η Ε.Ε.Ε.Δ.Ε.Α.  ανέλαβε  την κάλυψη Α΄ Βο ηθειών σε τουρνουά μπάσκετ στην Καλλιθέα.

 

Την Κυριακή 14-6-15 μέλη της Ε.Ε.Ε.Δ.Ε.Α. ανέλαβαν δράση ενημερώσεως πολιτών, με διανομή φυλλαδίων σε σημεία υψηλής συγκεντρώσεως πολιτών

 

Από τις 17 έως και τις 21  Ιουνίου, η Ε.Ε.Ε.Δ.Ε.Α. ανέλαβε την κάλυψη Α’ Βοηθειών της « Διεθνούς Γιορτής Γυμναστικής για όλους». Η διοργάνωση  πραγματοποιήθηκε σε  Κλειστό Γυμναστήριο Δήμου Περιστερίου

 

 Στις 11 Ιουλίου  η Ε.Ε.Ε.Δ.Ε.Α. ανέλαβε και την κάλυψη Πρώτων  Βοηθειών στον Μικτό Νυχτερινό Αγώνα Ανωμάλου Δρόμου δρομέων και ποδηλατών, σε διάφορα σημεία στο Ποικίλο Όρος. Τον αγώνα  διοργάνωσε ο Ποδηλατικός Σύλλογος «Οδυσσέας».

 

Στις 19-7-15 μέλη της Ε.Ε.Ε.Δ.Ε.Α. παραβρέθηκαν, αναλαμβάνοντας την κάλυψη Πρώτων Βοηθειών, στο πανηγύρι του Πρ. Ηλιού στην Πετρούπολη, προσκεκλημένοι του διοργανωτή Συλλόγου, «Εξωραϊστικός Σύλλογος Πρ. Ηλίας» .

 

Στις 5 & 6  Σεπτεμβρίου η  Ε.Ε.Ε.Δ.Ε.Α. ανταποκρινόμενη στην πρόσκληση της ομάδος από την Θεσσαλονίκη, συμμετείχε στην κάλυψη πρώτων βοηθειών, του  Ορειβατικού Μαραθωνίου Ολύμπου. 

 

Στις 24-9-15 πραγματοποιήθηκε 4ωρη ανοιχτή  εκπαιδευτική παρουσίαση (ΚΑΡΠΑ – θέση ανάνηψης κλπ) για το κοινό, στο πλατεία «Ηρώ» στο Δήμο Πετρουπόλεως.

 

Στις 3-10-15 η Ε.Ε.Ε.Δ.Ε.Α. κάλυπτε σε Α΄ Βοήθειες τον αγώνα μπάσκετ κορασίδων, στο γήπεδο της Αγ. Τριάδας στην Πετρούπολη, μεταξύ των ομάδων  Άρη Πετρουπόλεως και ΑΕΚ Περιστερίου.

 

Την Δευτέρα 5 Οκτωβρίου στο 3ο Λύκειο Πετρουπόλεως μέλη της Ε.Ε.Ε.Δ.Ε.Α., μετά από πρόσκληση του σχολείου, ανέλαβαν την  κάλυψη των αθλητικών δραστηριοτήτων τους, στο πλαίσιο της «ημέρας γυμναστικής», και παράλληλα πραγματοποίησαν ανοικτή εκπαίδευση μαθητών σε βασικά αντικείμενα  Α’ Βοηθειών.

 

Στις 5-10-15 η Ε.Ε.Ε.Δ.Ε.Α. κάλυπτε σε Α΄ Βοήθειες τον αγώνα μπάσκετ νεανίδων, στο γήπεδο Ν. Παξιμαδάς στην Πετρούπολη, μεταξύ των ομάδων  Άρη Πετρουπόλεως και Παναθηναϊκού

 

Στις 6-10-15 στο γήπεδο της Αγ. Τριάδας στην Πετρούπολη, η Ε.Ε.Ε.Δ.Ε.Α. κάλυπτε σε Α΄ Βοήθειες τους αγώνες μπάσκετ παίδων και εφήβων, μεταξύ των ομάδων  Άρη Πετρουπόλεως και Αιόλου Ταύρου.

 

Στις 10-10-15 η Ε.Ε.Ε.Δ.Ε.Α. κάλυπτε σε Α΄ Βοήθειες τον αγώνα μπάσκετ κορασίδων, στο γήπεδο της Αγ. Τριάδας στην Πετρούπολη, μεταξύ των ομάδων  Άρη Πετρουπόλεως και Σπόρτινγκ

 

Στις 10-10-15 μέλη της Ε.Ε.Ε.Δ.Ε.Α. ανέλαβαν την κάλυψη Α΄ Βοηθειών της 6ης Μαραθώνιας Νυχτερινής Λαμπαδηδρομίας του Συνδέσμου Ελλήνων Βατραχανθρώπων – «Άγημα Ελλήνων», ακολουθώντας  τους δρομείς στην κλασική διαδρομή του Μαραθωνίου

 

Στις 11-10-15 η Ε.Ε.Ε.Δ.Ε.Α. κάλυπτε σε Α΄ Βοήθειες τον αγώνα μπάσκετ Γυναικών Α΄ Εθνικής, στο γήπεδο Ν. Παξιμαδάς στην Πετρούπολη, μεταξύ των ομάδων  Άρη Πετρουπόλεως και Κρόνου Αγ. Δημητρίου

 

Στις 14 & 15 Οκτωβρίου μέλη της  Ε.Ε.Ε.Δ.Ε.Α.  πραγματοποίησαν εκπαίδευση του προσωπικού του Προμηθευτικού Οργανισμού του Πολεμικού Ναυτικού (Π.Ο.Ν.)  και του προσωπικό των γειτονικών υπηρεσιών του Π.Ν. (στον Βοτανικό), μετά από πρόσκληση του Π.Ο.Ν.. Τα θέματα που  αναπτύχθηκαν ήταν: Βασικές αρχές προστασίας από σεισμούς, Βασικές αρχές πυρόσβεσης- πυροπροστασίας και Βασικές πρώτες βοήθειες.

 

Στις 17 & 18 Οκτωβρίου η Ε.Ε.Ε.Δ.Ε.Α. ανέλαβε την κάλυψη των αθλητικών δραστηριοτήτων του προγράμματος «Ευκίνησης». (πρόγραμμα τεσσάρων αθλητικών ημερίδων εργασιακού αθλητισμού, για τους εργαζόμενους των Δήμων και της Περιφέρειας της Περιφέρειας Αττικής) Οι ημερίδες πραγματοποιήθηκαν στα Μέγαρα, στο Αττικό Άλσος Γαλατσίου, στο Λαύριο & στο Ψυχικό.

 

Στις 18-10-15 η Ε.Ε.Ε.Δ.Ε.Α. κάλυπτε σε Α΄ Βοήθειες τον αγώνα μπάσκετ Ανδρών Γ΄ Εθνικής, στο γήπεδο Ν. Παξιμαδάς στην Πετρούπολη, μεταξύ των ομάδων  Άρη Πετρουπόλεως και Έσπερου Λαμίας

 

 

Στις 19-10-15 η Ε.Ε.Ε.Δ.Ε.Α. κάλυπτε σε Α΄ Βοήθειες τον αγώνα μπάσκετ νεανίδων, στο γήπεδο Ν. Παξιμαδάς στην Πετρούπολη, μεταξύ των ομάδων  Άρη Πετρουπόλεως και Εθνικού ΓΑΣ

 

Στις 21-10-15 η Ε.Ε.Ε.Δ.Ε.Α. κάλυπτε σε Α΄ Βοήθειες τον αγώνα μπάσκετ under 21, στο γήπεδο της Αγ. Τριάδας στην Πετρούπολη, μεταξύ των ομάδων  Άρη Πετρουπόλεως και Κούρου Αναβύσου

 

Στις 22-10-15 μέλη της Ε.Ε.Ε.Δ.Ε.Α. συμμετείχαν στις επιχειρήσεις βοήθειας των πλημμυροπαθών στους Δήμους Πετρουπόλεως και Ιλίου, πραγματοποιώντας εξαντλήσεις  υδάτων από πλημυρισμένους χώρους κατοικιών.

 

Στις 24-10-15 η Ε.Ε.Ε.Δ.Ε.Α. κάλυπτε σε Α΄ Βοήθειες τον αγώνα μπάσκετ κορασίδων, στο γήπεδο της Αγ. Τριάδας στην Πετρούπολη, μεταξύ των ομάδων  Άρη Πετρουπόλεως και Α.Ε.Ν. Κηφισιάς

 

Στις 24 & 25 Οκτωβρίου  πάλι στο πλαίσιο του προγράμματος «Ευκίνησης», η Περιφέρεια  πραγματοποίησε  Αθλητικό Φεστιβάλ, στις εγκαταστάσεις του Πανελληνίου Γυμναστικού Συλλόγου στο Πεδίο του Άρεως και η Ε.Ε.Ε.Δ.Ε.Α. ανέλαβε την κάλυψη των αθλητικών δραστηριοτήτων του φεστιβάλ.

 

Στις 25-10-15 στο γήπεδο Ν. Παξιμαδάς στην Πετρούπολη, η Ε.Ε.Ε.Δ.Ε.Α. κάλυπτε σε Α΄ Βοήθειες τους αγώνες μπάσκετ Γυναικών Α΄ Εθνικής, μεταξύ των ομάδων  Άρη Πετρουπόλεως και Αθηναϊκού Βύρωνα και Ανδρών Γ΄ Εθνικής μεταξύ των ομάδων  Άρη Πετρουπόλεως και Παναξιακού

 

Στις 1-11-15  η καλλιτεχνική ψυχοθεραπευτική υποομάδα της Ε.Ε.Ε.Δ.Ε.Α. «Παραμυθένιες», πραγματοποίησαν μία ψυχοθεραπευτική παρουσίαση στους φιλοξενούμενους του Ρεγγινείου Ιδρύματος  (μονάδα φροντίδας ηλικιωμένων)  υπό την καθοδήγηση της Ψυχολόγου Βίκυς Τσιανίκα.

 

Την ίδια ημέρα, στις 1-11-15 η Ε.Ε.Ε.Δ.Ε.Α. κάλυπτε σε Α΄ Βοήθειες τον αγώνα μπάσκετ Μίνι Αγοριών, στο γήπεδο του ΕΠΑΛ στην Πετρούπολη, μεταξύ των ομάδων  Άρη Πετρουπόλεως και  ΑΠΣ ΦΙΛΙΠΠΟΣ

 

Στις 7-11-15, η Ε.Ε.Ε.Δ.Ε.Α. κάλυπτε σε Α΄ Βοήθειες τους αγώνες μπάσκετ Κορασίδων μεταξύ Άρη Πετρουπόλεως και Α Ένωση Γαλατσίου στο γήπεδο της Αγ. Τριάδος στην Πετρούπολη και Προμίνι, μεταξύ των ομάδων  Άρη Πετρουπόλεως και ΑΕ Ρέντη στο γήπεδο του ΕΠΑΛ στην Πετρούπολη.

 

Στις 8-11-15, η Ε.Ε.Ε.Δ.Ε.Α. κάλυπτε σε Α΄ Βοήθειες  τέσσερεις (4)  αγώνες μπάσκετ του Άρη Πετρουπόλεως με τις ομάδες: Γ’ Εθνικής Ανδρών με τον ΑΟ Σπόρτινκ  στο κλειστό γήπεδο Ν. Παξιμαδάς και στο γήπεδο του ΕΠΑΛ στην Πετρούπολη με τον ΑΟ Περιστερίου (Μίνι Κορίτσια), με Άμιλλα (Προμίνι Αγόρια) και με ΑΕΚ Περιστερίου (Μίνι Αγόρια)

 

Στις 10-11-15, η Ε.Ε.Ε.Δ.Ε.Α. κάλυπτε σε Α΄ Βοήθειες  δύο  αγώνες μπάσκετ στο γήπεδο της Αγ. Τριάδος στην Πετρούπολη του Άρη Πετρουπόλεως με τις ομάδες του ΝΕΦΟ  ΝΙΚΗΦΟΡΟΣ (Παιδικό και Εφηβικό)

 

 Στις 15-11-15 η Ε.Ε.Ε.Δ.Ε.Α. κάλυψε σε Α΄ Βοήθειες τον αγώνα μπάσκετ Μίνι Αγοριών, στο γήπεδο του ΕΠΑΛ στην Πετρούπολη, μεταξύ των ομάδων  Άρη Πετρουπόλεως και ΑΕ Αχιλλεύς Β’.

 

Στις 16-11-15 στο κλειστό γήπεδο Ν. Παξιμαδάς στην Πετρούπολη, η Ε.Ε.Ε.Δ.Ε.Α. κάλυψε σε Α΄ Βοήθειες τον αγώνα μπάσκετ Νεανίδων, μεταξύ των ομάδων  Άρη Πετρουπόλεως και ΚΑΟ Μελισσίων

 

Στις 21-11-15 μέλη της Ε.Ε.Ε.Δ.Ε.Α. πραγματοποίησαν εκπαίδευση Βασικών Α΄ Βοηθειών επ’ ωφελείας  των μελών του Αθλητικού Σκοπευτικού Συλλόγου «Βεληνεκές»,  μετά από πρόσκλησή του Συλλόγου.

 

Την ίδια ημέρα στις 21-11-15, η Ε.Ε.Ε.Δ.Ε.Α. κάλυπτε σε Α΄ Βοήθειες  δύο  αγώνες μπάσκετ του Άρη Πετρουπόλεως, στο γήπεδο του ΕΠΑΛ στην Πετρούπολη με τον Παναθηναϊκό  (Προμίνι Αγόρια), και στο γήπεδο της Αγ.Τριάδος στην Πετρούπολη με τον ΑΚΟ Άρη Χολαργού  (Κορασίδες)

 

Στις 22-11-15, η Ε.Ε.Ε.Δ.Ε.Α. κάλυψε σε Α΄ Βοήθειες  τέσσερεις (4) αγώνες μπάσκετ του Άρη Πετρουπόλεως Α’ Εθνικής Γυναικών με την ΑΣ Κώων Ιπποκράτης και Γ’ Εθνικής Ανδρών με τον ΑΟ Κύδων,  στο κλειστό γήπεδο Ν. Παξιμαδάς  και στο γήπεδο του ΕΠΑΛ στην Πετρούπολη με τον Πρωτέα Βούλας  (Μίνι Αγόρια) και με τον ΠΑΣ ΤΙΓΡΗΣ Περιστερίου (Μίνι Κορίτσια)

 

Στις  24-11-15, η Ε.Ε.Ε.Δ.Ε.Α. κάλυπτε σε Α΄ Βοήθειες  δύο  αγώνες μπάσκετ του Άρη Πετρουπόλεως στο γήπεδο της Αγ. Τριάδος στην Πετρούπολη με τον ΑΟ ΤΡΙΤΩΝ (Παιδικό και Εφηβικό)

 

Στις  25-11-15, η Ε.Ε.Ε.Δ.Ε.Α. κάλυπτε σε Α΄ Βοήθειες  αγώνα  μπάσκετ του Άρη Πετρουπόλεως στο γήπεδο της Αγ. Τριάδος στην Πετρούπολη με τον ΓΣ ΚΗΦΙΣΙΑ  (Under 21)

 

Στις 28-11-15  η Ε.Ε.Ε.Δ.Ε.Α. μετά από πρόσκληση του Δήμου  Αγ. Αναργύρων Καματερού,  ανέλαβε την κάλυψη Πρώτων Βοηθειών στην ήπια αθλητική δραστηριότητα  του  Δήμου, «Διά–δρομος  Ζωής»  στο πλαίσιο εκδηλώσεων με αφορμή την παγκόσμια ημέρα του Σακχαρώδη Διαβήτη.

 

Την ίδια ημέρα στις  28-11-15, η Ε.Ε.Ε.Δ.Ε.Α. κάλυπτε σε Α΄ Βοήθειες  αγώνα  μπάσκετ του Άρη Πετρουπόλεως στο γήπεδο του ΕΠΑΛ στην Πετρούπολη με το Αιγάλεω (Παμπαίδες ΑΑ)

 

Στις  29-11-15, η Ε.Ε.Ε.Δ.Ε.Α. κάλυπτε σε Α΄ Βοήθειες  δύο αγώνες  μπάσκετ του Άρη Πετρουπόλεως, Α’ Εθνικής Γυναικών στο κλειστό γήπεδο Ν. Παξιμαδάς  με την ΑΣ Νίκη Λευκάδας και στο γήπεδο του ΕΠΑΛ στην Πετρούπολη με την  ΑΕΣ Ελληνικό (Παμπαίδες Β)

 

Το Σάββατο 5 Δεκεμβρίου , παγκόσμια ημέρα εθελοντισμού και η Ε.Ε.Ε.Δ.Ε.Α.  πραγματοποίησε πολύωρη ανοιχτή  εκπαιδευτική παρουσίαση Α΄ Βοηθειών για το κοινό, στην πλατεία «Ηρώ» στο Δήμο Πετρουπόλεως.

 

Την ίδια ημέρα 5-12-15, η Ε.Ε.Ε.Δ.Ε.Α. κάλυψε σε Α΄ Βοήθειες  δύο αγώνες  μπάσκετ του Άρη Πετρουπόλεως, στο γήπεδο του ΕΠΑΛ  με τις ομάδες Προμίνι ΓΣ Περιστερίου  και ΑΧΑΡΝΕΙΣ (Κορίτσια και Αγόρια αντίστοιχα)

 

Στις 6-12-15, η Ε.Ε.Ε.Δ.Ε.Α. κάλυψε σε Α΄ Βοήθειες  τρεις (3) αγώνες μπάσκετ του Άρη Πετρουπόλεως Α’ Εθνικής Γυναικών με την ΑΕΟ Πρωτέας Βούλας και Γ’ Εθνικής Ανδρών με τον ΓΣ Αμαρουσίου,  στο κλειστό γήπεδο Ν. Παξιμαδάς  και στο γήπεδο του ΕΠΑΛ στην Πετρούπολη με την Αθλητική Ένωση Γαλατσίου (Μίνι Κορίτσια)

 

Στις  7-12-15, η Ε.Ε.Ε.Δ.Ε.Α. κάλυπτε σε Α΄ Βοήθειες  αγώνα  μπάσκετ Νεανίδων του Άρη Πετρουπόλεως με την ΑΕΚ Περιστερίου, στο κλειστό γήπεδο Ν. Παξιμαδάς, της Πετρουπόλεως.

 

Στις 8-12-15, η Ε.Ε.Ε.Δ.Ε.Α. κάλυψε σε Α΄ Βοήθειες  δύο αγώνες  μπάσκετ του Άρη Πετρουπόλεως, στο γήπεδο της Αγ. Τριάδος στην Πετρούπολη, με την ομάδα ΑΟ Πρωτέας (Παιδικό και Εφηβικό)

 

Στις  10-12-15, η Ε.Ε.Ε.Δ.Ε.Α. κάλυψε σε Α΄ Βοήθειες  αγώνα  μπάσκετ Νεανίδων  της ΕΣΚΑ στο κλειστό γήπεδο Ν. Παξιμαδάς  

 

Στις 12-12-15, η Ε.Ε.Ε.Δ.Ε.Α. κάλυψε σε Α΄ Βοήθειες  αγώνα  μπάσκετ Κορασίδων του Άρη Πετρουπόλεως με τον Παναθηναϊκό, στο γήπεδο της Αγ. Τριάδος στην Πετρούπολη.

 

Στις 13-12-15, η Ε.Ε.Ε.Δ.Ε.Α. κάλυψε σε Α΄ Βοήθειες  δύο αγώνες  μπάσκετ του Άρη Πετρουπόλεως, στο γήπεδο του ΕΠΑΛ στην Πετρούπολη, με τις ομάδες ΑΕΚ Περιστερίου (Μίνι Αγόρια) και Αχαρνείς (Προμίνι Αγόρια)

 

14-12-15, η Ε.Ε.Ε.Δ.Ε.Α. κάλυψε σε Α΄ Βοήθειες  αγώνα  μπάσκετ Νεανίδων του Άρη Πετρουπόλεως με τον ΓΣ Προμηθέα, στο κλειστό γήπεδο Ν. Παξιμαδάς, της Πετρουπόλεως.

 

Στις  16-12-15, η Ε.Ε.Ε.Δ.Ε.Α. κάλυπτε σε Α΄ Βοήθειες  αγώνα  μπάσκετ (Under 21) του Άρη Πετρουπόλεως με τον ΔΙΑ Αλίμου, στο γήπεδο Αγ. Τριάδος Πετρουπόλεως.

 

Στις 19-12-15, η Ε.Ε.Ε.Δ.Ε.Α. κάλυψε σε Α΄ Βοήθειες  τρεις (3) αγώνες  μπάσκετ του Άρη Πετρουπόλεως, την Γ’ Εθνικής Ανδρών με τον Ηλυσιακό ,  στο κλειστό γήπεδο Ν. Παξιμαδάς   και στο γήπεδο του ΕΠΑΛ στην Πετρούπολη, με τις ομάδες ΑΟ  Άτταλος Καματερού (Προμίνι Αγόρια) και Πρωτέας Βούλας (Παμπαίδες)

 

Την Κυριακή 20 Δεκεμβρίου 2015 η Ε.Ε.Ε.Δ.Ε.Α.  ανέλαβε την κάλυψη Πρώτων Βοηθειών στον Φιλανθρωπικό Αγώνα Μπάσκετ, στο γήπεδο Ν. Παξιμαδάς στην Πετρούπολη, που διοργάνωσε ο  Α.Ο. ΑΡΗΣ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ  με την  Ε.Μ.Ε.Ι.Σ  (ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΜΑΣΤΟΛΟΓΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ –ΙΑΣΗ-ΣΤΗΡΙΞΗ)

 

Την ίδια ημέρα 20-12-15, η Ε.Ε.Ε.Δ.Ε.Α. κάλυψε σε Α΄ Βοήθειες  τον αγώνα  μπάσκετ (Μίνι Κορίτσια) του Άρη Πετρουπόλεως, στο γήπεδο του ΕΠΑΛ,  με την ομάδα ΡΟΥΦ 80

 

Στις  23-12-15, η Ε.Ε.Ε.Δ.Ε.Α. κάλυπτε σε Α΄ Βοήθειες  αγώνα  μπάσκετ του Άρη Πετρουπόλεως (Under 21) με τον ΑΟ Μελισσίων

ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ  2016

 

Στις 9-1-16, η Ε.Ε.Ε.Δ.Ε.Α. κάλυψε σε Α΄ Βοήθειες  αγώνα  μπάσκετ Προμίνι Αγοριών του Άρη Πετρουπόλεως με τον ΓΣ Πανιωνίου, στο γήπεδο του ΕΠΑΛ  στην Πετρούπολη.

 

Στις 16-1-16, η Ε.Ε.Ε.Δ.Ε.Α. κάλυψε σε Α΄ Βοήθειες  αγώνα  μπάσκετ Κορασίδων του Άρη Πετρουπόλεως με τον ΕΥΝΙΚΟ ΓΑΣ, στο γήπεδο της Αγ. Τριάδος στην Πετρούπολη.

 

Στις 17-1-16, η Ε.Ε.Ε.Δ.Ε.Α. κάλυπτε σε Α΄ Βοήθειες  δύο  αγώνες μπάσκετ του Άρη Πετρουπόλεως με τις ομάδες: Α’  Εθνικής  Γυναικών με τον Ολυμπιακό ΣΦΠ  στο κλειστό γήπεδο Ν. Παξιμαδάς και στο γήπεδο του ΕΠΑΛ στην Πετρούπολη με τον ΓΣ ΑΕΤΟΣ Καλλιθέας (Παμπαίδες Β)

 

Στις 18-1-16, η Ε.Ε.Ε.Δ.Ε.Α. κάλυψε σε Α΄ Βοήθειες  αγώνα  μπάσκετ Νεανίδων του Άρη Πετρουπόλεως με τον ΑΕΣ Ένωση Γαλατσίου, στο κλειστό γήπεδο Ν. Παξιμαδάς στην Πετρούπολη.

 

Στις 19-1-16, η Ε.Ε.Ε.Δ.Ε.Α. κάλυπτε σε Α΄ Βοήθειες  δύο  αγώνες μπάσκετ του Άρη Πετρουπόλεως με τις ομάδες: ΑΟ Παγκρατίου (Παιδικό και Εφηβικό)  στο  γήπεδο της Αγ. Τριάδος στην Πετρούπολη.

 

Στις 20-1-16, η Ε.Ε.Ε.Δ.Ε.Α. κάλυψε σε Α΄ Βοήθειες  αγώνα  μπάσκετ Under 21 του Άρη Πετρουπόλεως με τον ΓΣ ΕΡΜΗΣ Περάματος, στο γήπεδο της Αγ. Τριάδος στην Πετρούπολη.

 

Στις 22, 25, 26, 27, 28 Ιανουαρίου και 1 Φεβρουαρίου πραγματοποιήθηκε, από μέλη της Ε.Ε.Ε.Δ.Ε.Α., ενημέρωση των μαθητών 27 τμημάτων του 10ου Γυμνασίου Ιλίου και του 6ου Δημοτικού Ιλίου, σε θέματα προστασίας από σεισμό.

 

Στις 23-1-16 μέλη της  Ε.Ε.Ε.Δ.Ε.Α.  πραγματοποίησαν εκπαίδευση Α’ Βοηθειών  σε προσκόπους  του 4ου Συστήματος Πετρουπόλεως, μετά από πρόσκληση του Συστήματος.

 

Στις 23-1-16, η Ε.Ε.Ε.Δ.Ε.Α. κάλυπτε σε Α΄ Βοήθειες  δύο  αγώνες μπάσκετ του Άρη Πετρουπόλεως με τις ομάδες: ΑΟΠ Ολυμπιάδα 96 (Μίνι Αγόρια Β) και τον ΑΟ Αιγάλεω (Παμπαίδες Α)  στο γήπεδο του ΕΠΑΛ στην Πετρούπολη

 

Στις 24-1-16  η Ε.Ε.Ε.Δ.Ε.Α. ανέλαβε την κάλυψη Πρώτων Βοηθειών στους αγώνες δρόμου  (1.500 & 3.000 μέτρων) και τους «Αγώνες θυσίας» του  Δήμου Αγ. Αναργύρων, στο πλαίσιο των εορταστικών εκδηλώσεων για τα ΒΟΥΡΒΑΧΕΙΑ 2016, μετά από πρόσκληση του Δήμου.

 

Την ίδια ημέρα στις 24-1-16, η Ε.Ε.Ε.Δ.Ε.Α. κάλυπτε σε Α΄ Βοήθειες  δύο  αγώνες μπάσκετ του Άρη Πετρουπόλεως με τις ομάδες: Γ’  Εθνικής  Ανδρών με τον ΑΟ Τρίτων  στο κλειστό γήπεδο Ν. Παξιμαδάς και στο γήπεδο του ΕΠΑΛ στην Πετρούπολη με τον ΑΟ Ηλυσιακός (Μίνι Αγόρια Β)

 

Στις 26-1-16, η Ε.Ε.Ε.Δ.Ε.Α. κάλυπτε σε Α΄ Βοήθειες  δύο  αγώνες μπάσκετ του Άρη Πετρουπόλεως με τις ομάδες: ΓΣ Ηλιουπόλεως (Παιδικό και Εφηβικό)  στο  γήπεδο της Αγ. Τριάδος στην Πετρούπολη.

 

Στις 29-1-16 πραγματοποιήθηκε από την Ε.Ε.Ε.Δ.Ε.Α. απροειδοποίητη άσκηση  σεισμού, με σενάριο απώλειας επικοινωνιών, με σκοπό τον έλεγχο λειτουργίας αναλόγου σχεδίου δράσεώς της.

 

Στις 30-1-16, η Ε.Ε.Ε.Δ.Ε.Α. κάλυπτε σε Α΄ Βοήθειες  δύο  αγώνες μπάσκετ του Άρη Πετρουπόλεως με τις ομάδες: Α’  Εθνικής  Γυναικών με τον ΑΣ ΠΑΟΚ  στο κλειστό γήπεδο Ν. Παξιμαδάς και στο γήπεδο της Αγ. Τριάδος στην Πετρούπολη με τον Αθηναϊκό ΑΣ (Κορασίδες)

 

Στις 31-1-16, η Ε.Ε.Ε.Δ.Ε.Α. κάλυψε σε Α΄ Βοήθειες  αγώνα μπάσκετ (Μίνι Κορίτσια) του Άρη Πετρουπόλεως με τον ΠΑΟ Θρίαμβος Αθ. Δάφνης,  στο γήπεδο του ΕΠΑΛ στην Πετρούπολη.

 

Στις 6-2-16  η καλλιτεχνική ψυχοθεραπευτική υποομάδα της Ε.Ε.Ε.Δ.Ε.Α. «Παραμυθένιες», πραγματοποίησαν μία ψυχοθεραπευτική παρουσίαση στους φιλοξενούμενους του Ρεγγινείου Ιδρύματος  (μονάδα φροντίδας ηλικιωμένων)  υπό την καθοδήγηση της Ψυχολόγου Βίκυς Τσιανίκα.

 

Στις 10-2-16 πραγματοποιήθηκε 4ωρη  εκπαιδευτική παρουσίαση πυροπροστασίας και προστασίας από σεισμούς, επ’ ωφελείας εκπαιδευτικών, η οποία υλοποιήθηκε μετά από πρόταση και πρόσκληση του 10ου Γυμνασίου Ιλίου.

 

Στις 11-2-16  η Ε.Ε.Ε.Δ.Ε.Α. σχεδίασε και πραγματοποίησε Γενική Άσκηση εκκενώσεως σχολικής μονάδος  λόγω σεισμού, στο 6ο Δημοτικό Σχολείο Ιλίου.

 

Στις 17-2-16 η Ε.Ε.Ε.Δ.Ε.Α. σχεδίασε και πραγματοποίησε Γενική Άσκηση εκκενώσεως σχολικής μονάδος  λόγω σεισμού, στο 10ο Γυμνάσιο Ιλίου. Την Άσκηση παρακολούθησαν παρατηρητές του Δήμου Ιλίου.

 

Στις 21-2-16  πραγματοποιήθηκε 2ωρη ανοιχτή  εκπαιδευτική παρουσίαση βασικών Α’ Βοηθειών (ΚΑΡΠΑ – θέση ανάνηψης κλπ), στο Ιδιωτικό Εκπαιδευτήριο «Νέα Παιδεία» στο Χαϊδάρι.

 

Στις 24-2-16 πραγματοποιήθηκε 4ωρη  εκπαιδευτική παρουσίαση βασικών Α’ Βοηθειών, επ’ ωφελείας εκπαιδευτικών, η οποία υλοποιήθηκε μετά από πρόταση και πρόσκληση του 10ου Γυμνασίου Ιλίου.

 

Στις 6-3-16, η Ε.Ε.Ε.Δ.Ε.Α. κάλυψε σε Α΄ Βοήθειες  την δράση της Περιφέρειας Δυτικής Αττικής του Σώματος Ελλήνων Προσκόπων, η οποία πραγματοποιήθηκε στο Άλσος του Αγ. Δημητρίου στην Πετρούπολη, με την συμμετοχή περίπου 200 προσκόπων από όλα τα Συστήματα της Δυτικής Αττικής.

 

Στις 16-3-16 μέλη της Ε.Ε.Ε.Δ.Ε.Α. πραγματοποίησαν 3ωρη παρουσίαση θεμάτων αντιμετωπίσεως καταστάσεων εκτάκτου ανάγκης στα μέλη του 1ου ΚΑΠΗ Καματερού, προσκεκλημένοι του ΚΑΠΗ.

 

Στις 17 & 28 Μαρτίου 2016 η Ε.Ε.Ε.Δ.Ε.Α. προσκεκλημένη της Διευθύνσεως του 6ου Γυμνασίου Πετρουπόλεως, πραγματοποίησε εκπαίδευση των μαθητών σε θέματα αντιμετωπίσεως εκτάκτων αναγκών (Α’ Βοήθειες – Φωτιές – Σεισμούς) ανά τάξη, σε όλες τις τάξεις του σχολείου.

 

Στις 1, 2 & 3  Απριλίου, μέλη της  Ε.Ε.Ε.Δ.Ε.Α.  μετέβησαν στην Θεσσαλονίκη, προκειμένου να συμμετάσχουν στην Πανελλήνια εκπαιδευτική συνάντηση των ομάδων των Ε.Ε.Ε.Δ. για το 2016. Μερικά από τα θέματα των εκπαιδεύσεων που υλοποιήθηκαν ήταν: Νυχτερινή έρευνα και αντιμετώπιση μαζικής καταστροφής και διαχείριση συμβάντος με πολλαπλά θύματα, με την μέθοδο διαλογής START TRIAZ. Βασικές αρχές Πυρόσβεσης. Α Βοήθειες. Επικοινωνίες. Οργάνωση καταυλισμών. Οδηγίες βουνού. Κλπ κλπ

 

Στις 3-4-16  η Ε.Ε.Ε.Δ.Ε.Α. ανέλαβε την κάλυψη Πρώτων Βοηθειών στον  Αγώνα Ανωμάλου Δρόμου του Ποικίλου Όρους (αποστάσεων 4, 8 & 23 km), τον οποίο οργάνωσε ο  Ποδηλατικός σύλλογος «Οδυσσέας» .

 

Στις 13-4-16, στο πλαίσιο «ημέρας ασφαλείας» η εταιρία καυσίμων SHELL, διοργάνωσε στο Νέο Ηράκλειο, εκπαιδευτική παρουσίαση ασφαλείας, για το προσωπικό των πρατηρίων της και η ΕΕΕΔΕΑ ανέλαβε το εκπαιδευτικό κομμάτι  των Α’ Βοηθειών.

 

Στις 13 & 14 Απριλίου το 5ο Ε.Κ. Ιλίου, υπό την αιγίδα της Διευθύνσεως Δευτεροβάθμιας Εκπαιδεύσεως Δυτικής Αττικής, διοργάνωσε διημερίδα για τους καθηγητές της Δυτικής Αττικής. Η προσκεκλημένη Ε.Ε.Ε.Δ.Ε.Α. υλοποίησε την εκπαίδευση, αναπτύσσοντας τις εξής θεματικές ενότητες: Αντιμετώπιση Σεισμών, Πυροπροστασία, Α΄ Βοήθειες.

 

Στις 16, 17, 20 Απριλίου και στις 7 & 8 Μαΐου, μέλη της Ε.Ε.Ε..Δ.Ε.Α. παρακολούθησαν την πιστοποιημένη εκπαίδευση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας (προκαθορισμένη από την Γ.Γ.Π.Π.) σε θέματα δασοπυρόσβεσης.

 

Στις 20 Απριλίου, στο πλαίσιο της πιστοποιημένης εκπαιδεύσεως  της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, η Ε.Ε.Ε.Δ.Ε.Α. προσκλήθηκε από την Διοίκηση του 10ου Πυροσβεστικού Σταθμού Αθηνών (Σταθμός Περιστερίου), προκειμένου να αναλάβει και να παρουσιάσει το εκπαιδευτικό κομμάτι των Α΄ Βοηθειών.

 

Στις 11-5-16 η Ε.Ε.Ε.Δ.Ε.Α. ανέλαβε την κάλυψη Πρώτων Βοηθειών, κατά την διάρκεια της Συναυλίας Αλληλεγγύης (για την συλλογή φαρμάκων) στο κλειστό γυμναστήριο «Μιχάλης Μουρούτσος» στον Δήμο Δάφνης Υμηττού.

 

Από τις 11 έως και τις 15 Μαΐου, αντιπροσωπία της Ε.Ε.Ε.Δ.Ε.Α. μετέβη στην Θεσσαλονίκη και συμμετείχε στο 2ο Πανελλήνιο Συνέδριο Επείγουσας Προνοσοκομειακής  Φροντίδας, το οποίο διοργανώθηκε από την Ελληνική Εταιρία Επείγουσας Προνοσοκομειακής  Φροντίδας (ΕΕΕΠΦ) και το Κυπριακό Συμβούλιο Αναζωογόνησης.

 

Στις 24-5-16 πραγματοποιήθηκε 4ωρη ανοιχτή  εκπαιδευτική παρουσίαση (ΚΑΡΠΑ – θέση ανάνηψης κλπ) για το κοινό, στο πλατεία «Ηρώ» στο Δήμο Πετρουπόλεως.

 

Στις 30-5-16 η Ε.Ε.Ε.Δ.Ε.Α. ανέλαβε την κάλυψη Πρώτων Βοηθειών, κατά την διάρκεια της πολιτιστικής εκδηλώσεως (θεατρικά χορευτικά κλπ) που διοργάνωσε ο Ι.Ν. Αγ. Τριάδος Πετρουπόλεως, στο Θέατρο Πέτρας στην Πετρούπολη.

 

Στις 11-6-16 η Ε.Ε.Ε.Δ.Ε.Α. ανέλαβε την κάλυψη Πρώτων Βοηθειών, κατά την διάρκεια της χορευτικής  εκδηλώσεως την οποία διοργάνωσε ο Πολιτιστικός Σύλλογος Ιλίου «Μέρμηγκας», στο Θέατρο του Πρ. Ηλιού στο Ίλιον..

 

Στις 12-6-16  η Ε.Ε.Ε.Δ.Ε.Α. ανέλαβε την κάλυψη Πρώτων Βοηθειών στον Ποδηλατικό Αγώνα (1ο ΜΤΒ CIRCUIT ΣΚΟΠΕΥΤΗΡΙΟΥ), στην Δυτική πλευρά του Ποικίλου Όρους. Τον αγώνα  οργάνωσε ο  Ποδηλατικός σύλλογος «Οδυσσέας» .

 

Από τις 21 έως και τις 26  Ιουνίου, η Ε.Ε.Ε.Δ.Ε.Α. ανέλαβε την κάλυψη Α’ Βοηθειών του festival γυμναστικής «COSMOGYM». Η διοργάνωση  πραγματοποιήθηκε στο  Ολυμπιακό Στάδιο Πυγμαχίας στο Δήμο Περιστερίου.

 

Στις 25 & 26 Απριλίου  πολυμελής ομάδα της Ε.Ε.Ε.Δ.Ε.Α. μετέβη στην Κύμη Ευβοίας, φιλοξενούμενη του Δήμου Κύμης,  προκειμένου να παρέχει κάλυψη  Α’ Βοηθειών στον ποδηλατικό αγώνα κατάβασης (downhill ) τον οποίο διοργάνωσαν,  με Πανελλήνιες συμμετοχές.

 

Στις 30-6-16 πραγματοποιήθηκε 4ωρη ανοιχτή  εκπαιδευτική παρουσίαση (ΚΑΡΠΑ – θέση ανάνηψης κλπ) για το κοινό, στο πλατεία Αγ. Δημητρίου στο Δήμο Πετρουπόλεως.

 

Στις 5 & 6 Ιουλίου η Ε.Ε.Ε.Δ.Ε.Α. διοργάνωσε και υλοποίησε ένα εκπαιδευτικό 2ήμερο για το κοινό αναπτύσσοντας τα εξής θέματα:  Βασικές Αρχές Προστασίας από Σεισμό & Φωτιά και Βασική Υποστήριξη Ζωής (B.L.S.).

 

Στις 9 Ιουλίου  η Ε.Ε.Ε.Δ.Ε.Α. ανέλαβε  την κάλυψη Πρώτων  Βοηθειών στον Μικτό Νυχτερινό Αγώνα Ανωμάλου Δρόμου (δρομέων και ποδηλατών), σε διάφορα σημεία στο Ποικίλο Όρος. Τον αγώνα  διοργάνωσε ο Ποδηλατικός Σύλλογος «Οδυσσέας».

 

Το  Σαββατοκύριακο 16 & 17 Ιουλίου η Ε.Ε.Ε.Δ.Ε.Α. συμμετείχε στο Φεστιβάλ Εθελοντισμού 2016 στην Τεχνόπολη στο Γκάζι με δικό της χώρο ενημερώσεως κοινού στον εκθεσιακό χώρο και περιοδικές ανοιχτές εκπαιδευτικές παρουσιάσεις κοινού, στον εξωτερικό χώρο της Τεχνόπολης.

 

Κατά το 3ήμερο 19, 20, 21 Αυγούστου, τμήμα της Ε.Ε.Ε.Δ.Ε.Α. μετέβη στο Σαράντη Βοιωτίας και πραγματοποίησε διαδοχικές εκπαιδευτικές ανοιχτές  παρουσιάσεις για τους παραθεριστές ( αναπτύσσοντας Βασικές Αρχές Προστασίας από Σεισμό & Φωτιά και Α’ Βοήθειες). Η δράση πραγματοποιήθηκε, υλοποιώντας μία πρόταση  επιχειρηματικής πρωτοβουλίας (του «καφέ ακτή») υπό την αιγίδα της Δημοτικής Ενότητας Χωστίων.

 

Την Δευτέρα 12-9-16 μέλη της Ε.Ε.Ε.Δ.Ε.Α. πραγματοποίησαν 4ωρη παρουσίαση (Σεισμοί – Φωτιές) σε χώρο Κοινωνικής Δομής καταπολέμισης της φτώχιας, του Δήμου Αθηναίων στο κέντρο της Αθήνας. Την δράση οργάνωσε η Κοινωνική Υπηρεσία του Κοινωνικού Ξενώνα προσωρινής / μεταβατικής φιλοξενίας αστέγων «Νόστος».

 

Στις 14 & 15 Σεπτεμβρίου 14 μέλη της Ε.Ε.Ε.Δ.Ε.Α. συμμετείχαν σε εκπαίδευση διαφυγής από βυθιζόμενο ελικόπτερο, Helo Dunker στην Σχολή Ελικοπτέρων του Πολεμικού Ναυτικού.

 

Στις 19-9-16, τα μέλη της Ε.Ε.Ε.Δ.Ε.Α. παρακολούθησαν, στη  σχολή  Ε.Β. του Πολεμικού Ναυτικού, στο Κ.Ε. ΠΑΛΑΣΚΑΣ, σεμινάριο με θέμα τη  χρήση εγκατεστημένων μέσων πυρόσβεσης και  πρώτες ενέργειες αντιμετώπισης πυρκαγιάς σε κτιριακές εγκαταστάσεις. Στην συνέχεια πραγματοποίησαν ασκήσεις  ασφαλούς διαφυγής από αφιλόξενο περιβάλλον στον προσομοιωτή καπνού της σχολής.

 

Στις 5 & 6 Νοεμβρίου η Ε.Ε.Ε.Δ.Ε.Α. ανέλαβε την κάλυψη Α΄ Βοηθειών, στο κλειστό γυμναστήριο Φαλήρου "Ταε Κβον Ντο", για το 1ο Gala της «Γυμναστικής για όλους» Cosmogym «Step to the Art» 2016, στο οποίο παρουσίασαν τα προγράμματα ρυθμικής και ενόργανης γυμναστικής, 515 παιδιά, Ολυμπιονίκες  και πρωταθλήτριες των αγωνισμάτων αυτών, μαζί με τους αθλητές των «Special Olympics Hellas».

 

Στις 11-11-16 πραγματοποιήθηκε 4ωρη ανοιχτή  εκπαιδευτική παρουσίαση (ΚΑΡΠΑ – θέση ανάνηψης κλπ) για το κοινό, στο πλατεία πίσω από τον Ι.Ν. Αγ. Τριάδος, στο Δήμο Πετρουπόλεως.

 

Στις 30-11-16 η  Ε.Ε.Ε.Δ.Ε.Α., προσκεκλημένη του Ι.Ν. Αγ. Τριάδος, ξεκινάει εκπαιδευτικό 3ήμερο και παρουσίασε σε πολίτες  τις «βασικές αρχές προστασία από σεισμούς», στην αίθουσα του πνευματικού κέντρου του Ι. Ν..

 

Στις 7-12-16, 2η ημέρα του εκπαιδευτικού 3ημέρου, η  Ε.Ε.Ε.Δ.Ε.Α., προσκεκλημένη του Ι.Ν. Αγ. Τριάδος, παρουσίασε σε πολίτες  τις «βασικές αρχές πυπροπροστασίας», στην αίθουσα του πνευματικού κέντρου του Ι. Ν..

 

Στις 13-12-16 μέλη της Ε.Ε.Ε.Δ.Ε.Α. , προσκεκλημένα από το 1ο ΕΠΑΛ Πετρουπόλεως, εκπαιδεύουν τους μαθητές  4 τμημάτων «υγείας» του ΕΠΑΛ, σε 5ωρη παρουσίαση «Βασικής Υποστήριξης Ζωής» (BLS)

 

Στις 14-12-16, 3η ημέρα του εκπαιδευτικού 3ημέρου, η  Ε.Ε.Ε.Δ.Ε.Α., προσκεκλημένη του Ι.Ν. Αγ. Τριάδος, παρουσίασε σε πολίτες  «Βασική Υποστήριξη Ζωής» (BLS), στην αίθουσα του πνευματικού κέντρου του Ι. Ν..

 

Στις 15-12-16 μέλη της Ε.Ε.Ε.Δ.Ε.Α. , προσκεκλημένα από το 3ο Γενικό Λύκειο Πετρουπόλεως, εκπαιδεύουν τους μαθητές  όλων των τμημάτων της Α Λυκείου, σε ωριαίες παρουσιάσεις σύμφωνα με το πρόγραμμα των ανοιχτών παρουσιάσεων της Ε.Ε.Ε.Δ.Ε.Α..

 

Στις 17-12-16 η Ε.Ε.Ε.Δ.Ε.Α. ανέλαβε την κάλυψη Πρώτων Βοηθειών στον Ποδηλατικό  Αγώνα Χειμερινού  Κυπέλλου  Cyclocross & MTB XCC, τον οποίο οργάνωσε ο Αθλητικός Όμιλος Θησέας Ζωγράφου με την υποστήριξη του ΠΔΣ Οδυσσέας & του Δήμου Πετρούπολης, στο Άλσος του Αγ. Δημητρίου, στην Πετρούπολη.

bottom of page