top of page

 Ημερολόγιο  2015

Στις 10 & 11 Ιανουαρίου μέλος της Ε.Ε.Ε.Δ.Ε.Α., εκπροσωπόντας την ομάδα παρακολούθησε την εκπαίδευση «Επίγεια υποστήριξη της αεροδιάσωσης σε ορεινό περιβάλλον», στο Μεσολόγγι. (Η εκπαίδευση ακολουθεί διεθνή πρωτόκολλα, και έγινε από διασώστες εκπαιδευμένους στην Air Zermatt και Elissocorso HEMS/HSR).

 

Στις 1 Φεβρουαρίου  η Ε.Ε.Ε.Δ.Ε.Α. ανέλαβε την κάλυψη Πρώτων Βοηθειών στους αγώνες δρόμου  (1.500 & 3.000 μέτρων) και τους «Αγώνες θυσίας» του  Δήμου Αγ. Αναργύρων, στο πλαίσιο των εορταστικών εκδηλώσεων για τα ΒΟΥΡΒΑΧΕΙΑ 2015, μετά από πρόσκληση του Δήμου.

 

Στις 9 & 16 Φεβρουαρίου πραγματοποιήθηκαν 2ωρες μίνι ασκήσεις έρευνας και διάσωσης σε αφιλόξενο περιβάλλον, στον (συσκοτισμένο)  χώρο που φιλοξενείται η ομάδα μας.

 

Στις 13-2-15 λίγο μετά τις 12:00 στις συχνότητες του Πρώτου προγράμματος της ΝΕΡΙΤ  ( FM   101,8     105,8     100,9   91,6 ) στην ραδιοφωνική εκπομπή "Από το κοχύλι στο μαργαριτάρι" έγινε η πρώτη δημόσια (2ωρη) παρουσίαση της ομάδας  μας «Παραμυθένιες» (ψυχοθεραπευτική υποομάδα της Ε.Ε.Ε.Δ.Ε.Α. με στόχο την ηθική τόνωση ευπαθών κοινωνικών ομάδων, σε δομές όπως ορφανοτροφεία, γηροκομεία κλπ )

 

Στις 1-3-15 πραγματοποιήθηκε πολύωρη άσκηση «έρευνας και διάσωσης σε αστικό περιβάλλον» στις εγκαταλελειμμένες εγκαταστάσεις του  Δρομοκαϊτειου  Ιδρύματος.

 

Στις 5-3-15 η Ε.Ε.Ε.Δ.Ε.Α. οργάνωσε  και υλοποίησε σε συνεργασία με την Αντικαρκινική Εταιρία, δωρεάν εξέταση (test pap) 25 απόρων  γυναικών, στον Δήμο Αγ. Αναργύρων Καματερού.

 

Στις 21 & 22  Μαρτίου πραγματοποιήθηκε πλήρης εκπαίδευση Α΄ Βοηθειών, πολιτών – νέων μελών, πάνω στα πρότυπα των πιστοποιήσεων της RTI.

 

Στις 29-3-15  η Ε.Ε.Ε.Δ.Ε.Α. ανέλαβε την κάλυψη Πρώτων Βοηθειών στον Ποδηλατικό Αγώνα του Ποικίλου Όρους , τον οποίο οργάνωσε ο  Ποδηλατικός σύλλογος «Οδυσσέας» .

 

Την Πέμπτη 16-4-15 αντιπροσωπία της Ε.Ε.Ε.Δ.Ε.Α. συμμετείχε στο 2ο Συμβούλιο της επιτροπής Πολιτικής Προστασίας της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων με θέμα  «η Λειτουργία Πολιτικής Προστασίας στην αντιμετώπιση των πυρκαγιών σε επίπεδο Δήμων». 

 

Στις 18 & 19 Απριλίου  πολυμελής ομάδα της Ε.Ε.Ε.Δ.Ε.Α. βρέθηκε στην Κύμη Ευβοίας, φιλοξενούμενη του Δήμου Κύμης,  προκειμένου να παρέχει κάλυψη  Α’ Βοηθειών στον ποδηλατικό αγώνα κατάβασης (downhill ) τον οποίο διοργάνωσαν,  με Πανελλήνιες συμμετοχές.

 

Στις 24, 25 & 26 Απριλίου, η Ε.Ε.Ε.Δ.Ε.Α.  οργάνωσε και πραγματοποίησε με επιτυχία  την Πανελλήνια εκπαιδευτική συνάντηση των ομάδων των Ε.Ε.Ε.Δ. για το 2015 , στο Θέατρο Πέτρας στην Πετρούπολη. Μερικά από τα θέματα των εκπαιδεύσεων που υλοποιήθηκαν ήταν: Νυχτερινή έρευνα αγνοουμένων, πυρόσβεση δασικών εκτάσεων, Α’ Βοήθειες, καταρρίχηση, επικοινωνίες.

 

Στις 26-4-115  η Ε.Ε.Ε.Δ.Ε.Α. ανέλαβε την κάλυψη Πρώτων Βοηθειών στην σχολική αθλητική δράση ανωμάλου δρόμου στο άλσος του Αγ. Δημητρίου, την οποίο οργάνωσε ο  Δήμος Πετρουπόλεως με τον Ποδηλατικό σύλλογο «Οδυσσέας» .

 

Στις 27-4-15 η καλλιτεχνική ψυχοθεραπευτική υποομάδα της Ε.Ε.Ε.Δ.Ε.Α. «Παραμυθένιες», πραγματοποίησαν μία ψυχοθεραπευτική παρουσίαση στα μέλη του 2ου ΚΑΠΗ  Πετρουπόλεως, υπό την καθοδήγηση της Ψυχολόγου Βίκυς Τσιανίκα.

 

Στις 28-4-15 μέλη της Ε.Ε.Ε.Δ.Ε.Α. πραγματοποίησαν ενημερωτική παρουσίαση (και πρακτική ανά τάξη) για προστασία από σεισμούς, τους μαθητές όλων των τάξεων του 2ου ΕΠΑΛ Ιλίου, στο πλαίσιο προετοιμασίας τους για επικείμενη γενική άσκηση του σχολείου.

 

Στις 5-5-15 η Ε.Ε.Ε.Δ.Ε.Α. σχεδίασε και πραγματοποίησε Γενική Άσκηση εκκενώσεως σχολικής μονάδος  λόγω σεισμού, στο 2ο ΕΠΑΛ Ιλίου. Την Άσκηση παρακολούθησαν παρατηρητές της Π.Π. της Περιφέρειας Αττικής.

 

Στις 14 & 15 Μαΐου μέλη της Ε.Ε.Ε.Δ.Ε.Α. πραγματοποίησαν εκπαίδευση των εκπαιδευτικών του 2ου ΕΠΑΛ Ιλίου, μετά από πρόσκληση του σχολείου. Τα θέματα που  αναπτύχθηκαν ήταν: Βασικές αρχές προστασίας από σεισμούς, Βασικές αρχές πυρόσβεσης- πυροπροστασίας και Βασικές πρώτες βοήθειες.

 

Το Σάββατο 16 Μαΐου η Ε.Ε.Ε.Δ.Ε.Α.  ανέλαβε  την κάλυψη Α΄ Βο ηθειών σε τουρνουά μπάσκετ στην Καλλιθέα.

 

Την Κυριακή 14-6-15 μέλη της Ε.Ε.Ε.Δ.Ε.Α. ανέλαβαν δράση ενημερώσεως πολιτών, με διανομή φυλλαδίων σε σημεία υψηλής συγκεντρώσεως πολιτών

 

Από τις 17 έως και τις 21  Ιουνίου, η Ε.Ε.Ε.Δ.Ε.Α. ανέλαβε την κάλυψη Α’ Βοηθειών της « Διεθνούς Γιορτής Γυμναστικής για όλους». Η διοργάνωση  πραγματοποιήθηκε σε  Κλειστό Γυμναστήριο Δήμου Περιστερίου

 

 Στις 11 Ιουλίου  η Ε.Ε.Ε.Δ.Ε.Α. ανέλαβε και την κάλυψη Πρώτων  Βοηθειών στον Μικτό Νυχτερινό Αγώνα Ανωμάλου Δρόμου δρομέων και ποδηλατών, σε διάφορα σημεία στο Ποικίλο Όρος. Τον αγώνα  διοργάνωσε ο Ποδηλατικός Σύλλογος «Οδυσσέας».

 

Στις 19-7-15 μέλη της Ε.Ε.Ε.Δ.Ε.Α. παραβρέθηκαν, αναλαμβάνοντας την κάλυψη Πρώτων Βοηθειών, στο πανηγύρι του Πρ. Ηλιού στην Πετρούπολη, προσκεκλημένοι του διοργανωτή Συλλόγου, «Εξωραϊστικός Σύλλογος Πρ. Ηλίας» .

 

Στις 5 & 6  Σεπτεμβρίου η  Ε.Ε.Ε.Δ.Ε.Α. ανταποκρινόμενη στην πρόσκληση της ομάδος από την Θεσσαλονίκη, συμμετείχε στην κάλυψη πρώτων βοηθειών, του  Ορειβατικού Μαραθωνίου Ολύμπου. 

 

Στις 24-9-15 πραγματοποιήθηκε 4ωρη ανοιχτή  εκπαιδευτική παρουσίαση (ΚΑΡΠΑ – θέση ανάνηψης κλπ) για το κοινό, στο πλατεία «Ηρώ» στο Δήμο Πετρουπόλεως.

 

Στις 3-10-15 η Ε.Ε.Ε.Δ.Ε.Α. κάλυπτε σε Α΄ Βοήθειες τον αγώνα μπάσκετ κορασίδων, στο γήπεδο της Αγ. Τριάδας στην Πετρούπολη, μεταξύ των ομάδων  Άρη Πετρουπόλεως και ΑΕΚ Περιστερίου.

 

Την Δευτέρα 5 Οκτωβρίου στο 3ο Λύκειο Πετρουπόλεως μέλη της Ε.Ε.Ε.Δ.Ε.Α., μετά από πρόσκληση του σχολείου, ανέλαβαν την  κάλυψη των αθλητικών δραστηριοτήτων τους, στο πλαίσιο της «ημέρας γυμναστικής», και παράλληλα πραγματοποίησαν ανοικτή εκπαίδευση μαθητών σε βασικά αντικείμενα  Α’ Βοηθειών.

 

Στις 5-10-15 η Ε.Ε.Ε.Δ.Ε.Α. κάλυπτε σε Α΄ Βοήθειες τον αγώνα μπάσκετ νεανίδων, στο γήπεδο Ν. Παξιμαδάς στην Πετρούπολη, μεταξύ των ομάδων  Άρη Πετρουπόλεως και Παναθηναϊκού

 

Στις 6-10-15 στο γήπεδο της Αγ. Τριάδας στην Πετρούπολη, η Ε.Ε.Ε.Δ.Ε.Α. κάλυπτε σε Α΄ Βοήθειες τους αγώνες μπάσκετ παίδων και εφήβων, μεταξύ των ομάδων  Άρη Πετρουπόλεως και Αιόλου Ταύρου.

 

Στις 10-10-15 η Ε.Ε.Ε.Δ.Ε.Α. κάλυπτε σε Α΄ Βοήθειες τον αγώνα μπάσκετ κορασίδων, στο γήπεδο της Αγ. Τριάδας στην Πετρούπολη, μεταξύ των ομάδων  Άρη Πετρουπόλεως και Σπόρτινγκ

 

Στις 10-10-15 μέλη της Ε.Ε.Ε.Δ.Ε.Α. ανέλαβαν την κάλυψη Α΄ Βοηθειών της 6ης Μαραθώνιας Νυχτερινής Λαμπαδηδρομίας του Συνδέσμου Ελλήνων Βατραχανθρώπων – «Άγημα Ελλήνων», ακολουθώντας  τους δρομείς στην κλασική διαδρομή του Μαραθωνίου

 

Στις 11-10-15 η Ε.Ε.Ε.Δ.Ε.Α. κάλυπτε σε Α΄ Βοήθειες τον αγώνα μπάσκετ Γυναικών Α΄ Εθνικής, στο γήπεδο Ν. Παξιμαδάς στην Πετρούπολη, μεταξύ των ομάδων  Άρη Πετρουπόλεως και Κρόνου Αγ. Δημητρίου

 

Στις 14 & 15 Οκτωβρίου μέλη της  Ε.Ε.Ε.Δ.Ε.Α.  πραγματοποίησαν εκπαίδευση του προσωπικού του Προμηθευτικού Οργανισμού του Πολεμικού Ναυτικού (Π.Ο.Ν.)  και του προσωπικό των γειτονικών υπηρεσιών του Π.Ν. (στον Βοτανικό), μετά από πρόσκληση του Π.Ο.Ν.. Τα θέματα που  αναπτύχθηκαν ήταν: Βασικές αρχές προστασίας από σεισμούς, Βασικές αρχές πυρόσβεσης- πυροπροστασίας και Βασικές πρώτες βοήθειες.

 

Στις 17 & 18 Οκτωβρίου η Ε.Ε.Ε.Δ.Ε.Α. ανέλαβε την κάλυψη των αθλητικών δραστηριοτήτων του προγράμματος «Ευκίνησης». (πρόγραμμα τεσσάρων αθλητικών ημερίδων εργασιακού αθλητισμού, για τους εργαζόμενους των Δήμων και της Περιφέρειας της Περιφέρειας Αττικής) Οι ημερίδες πραγματοποιήθηκαν στα Μέγαρα, στο Αττικό Άλσος Γαλατσίου, στο Λαύριο & στο Ψυχικό.

 

Στις 18-10-15 η Ε.Ε.Ε.Δ.Ε.Α. κάλυπτε σε Α΄ Βοήθειες τον αγώνα μπάσκετ Ανδρών Γ΄ Εθνικής, στο γήπεδο Ν. Παξιμαδάς στην Πετρούπολη, μεταξύ των ομάδων  Άρη Πετρουπόλεως και Έσπερου Λαμίας

 

 

Στις 19-10-15 η Ε.Ε.Ε.Δ.Ε.Α. κάλυπτε σε Α΄ Βοήθειες τον αγώνα μπάσκετ νεανίδων, στο γήπεδο Ν. Παξιμαδάς στην Πετρούπολη, μεταξύ των ομάδων  Άρη Πετρουπόλεως και Εθνικού ΓΑΣ

 

Στις 21-10-15 η Ε.Ε.Ε.Δ.Ε.Α. κάλυπτε σε Α΄ Βοήθειες τον αγώνα μπάσκετ under 21, στο γήπεδο της Αγ. Τριάδας στην Πετρούπολη, μεταξύ των ομάδων  Άρη Πετρουπόλεως και Κούρου Αναβύσου

 

Στις 22-10-15 μέλη της Ε.Ε.Ε.Δ.Ε.Α. συμμετείχαν στις επιχειρήσεις βοήθειας των πλημμυροπαθών στους Δήμους Πετρουπόλεως και Ιλίου, πραγματοποιώντας εξαντλήσεις  υδάτων από πλημυρισμένους χώρους κατοικιών.

 

Στις 24-10-15 η Ε.Ε.Ε.Δ.Ε.Α. κάλυπτε σε Α΄ Βοήθειες τον αγώνα μπάσκετ κορασίδων, στο γήπεδο της Αγ. Τριάδας στην Πετρούπολη, μεταξύ των ομάδων  Άρη Πετρουπόλεως και Α.Ε.Ν. Κηφισιάς

 

Στις 24 & 25 Οκτωβρίου  πάλι στο πλαίσιο του προγράμματος «Ευκίνησης», η Περιφέρεια  πραγματοποίησε  Αθλητικό Φεστιβάλ, στις εγκαταστάσεις του Πανελληνίου Γυμναστικού Συλλόγου στο Πεδίο του Άρεως και η Ε.Ε.Ε.Δ.Ε.Α. ανέλαβε την κάλυψη των αθλητικών δραστηριοτήτων του φεστιβάλ.

 

Στις 25-10-15 στο γήπεδο Ν. Παξιμαδάς στην Πετρούπολη, η Ε.Ε.Ε.Δ.Ε.Α. κάλυπτε σε Α΄ Βοήθειες τους αγώνες μπάσκετ Γυναικών Α΄ Εθνικής, μεταξύ των ομάδων  Άρη Πετρουπόλεως και Αθηναϊκού Βύρωνα και Ανδρών Γ΄ Εθνικής μεταξύ των ομάδων  Άρη Πετρουπόλεως και Παναξιακού

 

Στις 1-11-15  η καλλιτεχνική ψυχοθεραπευτική υποομάδα της Ε.Ε.Ε.Δ.Ε.Α. «Παραμυθένιες», πραγματοποίησαν μία ψυχοθεραπευτική παρουσίαση στους φιλοξενούμενους του Ρεγγινείου Ιδρύματος  (μονάδα φροντίδας ηλικιωμένων)  υπό την καθοδήγηση της Ψυχολόγου Βίκυς Τσιανίκα.

 

Την ίδια ημέρα, στις 1-11-15 η Ε.Ε.Ε.Δ.Ε.Α. κάλυπτε σε Α΄ Βοήθειες τον αγώνα μπάσκετ Μίνι Αγοριών, στο γήπεδο του ΕΠΑΛ στην Πετρούπολη, μεταξύ των ομάδων  Άρη Πετρουπόλεως και  ΑΠΣ ΦΙΛΙΠΠΟΣ

 

Στις 7-11-15, η Ε.Ε.Ε.Δ.Ε.Α. κάλυπτε σε Α΄ Βοήθειες τους αγώνες μπάσκετ Κορασίδων μεταξύ Άρη Πετρουπόλεως και Α Ένωση Γαλατσίου στο γήπεδο της Αγ. Τριάδος στην Πετρούπολη και Προμίνι, μεταξύ των ομάδων  Άρη Πετρουπόλεως και ΑΕ Ρέντη στο γήπεδο του ΕΠΑΛ στην Πετρούπολη.

 

Στις 8-11-15, η Ε.Ε.Ε.Δ.Ε.Α. κάλυπτε σε Α΄ Βοήθειες  τέσσερεις (4)  αγώνες μπάσκετ του Άρη Πετρουπόλεως με τις ομάδες: Γ’ Εθνικής Ανδρών με τον ΑΟ Σπόρτινκ  στο κλειστό γήπεδο Ν. Παξιμαδάς και στο γήπεδο του ΕΠΑΛ στην Πετρούπολη με τον ΑΟ Περιστερίου (Μίνι Κορίτσια), με Άμιλλα (Προμίνι Αγόρια) και με ΑΕΚ Περιστερίου (Μίνι Αγόρια)

 

Στις 10-11-15, η Ε.Ε.Ε.Δ.Ε.Α. κάλυπτε σε Α΄ Βοήθειες  δύο  αγώνες μπάσκετ στο γήπεδο της Αγ. Τριάδος στην Πετρούπολη του Άρη Πετρουπόλεως με τις ομάδες του ΝΕΦΟ  ΝΙΚΗΦΟΡΟΣ (Παιδικό και Εφηβικό)

 

 Στις 15-11-15 η Ε.Ε.Ε.Δ.Ε.Α. κάλυψε σε Α΄ Βοήθειες τον αγώνα μπάσκετ Μίνι Αγοριών, στο γήπεδο του ΕΠΑΛ στην Πετρούπολη, μεταξύ των ομάδων  Άρη Πετρουπόλεως και ΑΕ Αχιλλεύς Β’.

 

Στις 16-11-15 στο κλειστό γήπεδο Ν. Παξιμαδάς στην Πετρούπολη, η Ε.Ε.Ε.Δ.Ε.Α. κάλυψε σε Α΄ Βοήθειες τον αγώνα μπάσκετ Νεανίδων, μεταξύ των ομάδων  Άρη Πετρουπόλεως και ΚΑΟ Μελισσίων

 

Στις 21-11-15 μέλη της Ε.Ε.Ε.Δ.Ε.Α. πραγματοποίησαν εκπαίδευση Βασικών Α΄ Βοηθειών επ’ ωφελείας  των μελών του Αθλητικού Σκοπευτικού Συλλόγου «Βεληνεκές»,  μετά από πρόσκλησή του Συλλόγου.

 

Την ίδια ημέρα στις 21-11-15, η Ε.Ε.Ε.Δ.Ε.Α. κάλυπτε σε Α΄ Βοήθειες  δύο  αγώνες μπάσκετ του Άρη Πετρουπόλεως, στο γήπεδο του ΕΠΑΛ στην Πετρούπολη με τον Παναθηναϊκό  (Προμίνι Αγόρια), και στο γήπεδο της Αγ.Τριάδος στην Πετρούπολη με τον ΑΚΟ Άρη Χολαργού  (Κορασίδες)

 

Στις 22-11-15, η Ε.Ε.Ε.Δ.Ε.Α. κάλυψε σε Α΄ Βοήθειες  τέσσερεις (4) αγώνες μπάσκετ του Άρη Πετρουπόλεως Α’ Εθνικής Γυναικών με την ΑΣ Κώων Ιπποκράτης και Γ’ Εθνικής Ανδρών με τον ΑΟ Κύδων,  στο κλειστό γήπεδο Ν. Παξιμαδάς  και στο γήπεδο του ΕΠΑΛ στην Πετρούπολη με τον Πρωτέα Βούλας  (Μίνι Αγόρια) και με τον ΠΑΣ ΤΙΓΡΗΣ Περιστερίου (Μίνι Κορίτσια)

 

Στις  24-11-15, η Ε.Ε.Ε.Δ.Ε.Α. κάλυπτε σε Α΄ Βοήθειες  δύο  αγώνες μπάσκετ του Άρη Πετρουπόλεως στο γήπεδο της Αγ. Τριάδος στην Πετρούπολη με τον ΑΟ ΤΡΙΤΩΝ (Παιδικό και Εφηβικό)

 

Στις  25-11-15, η Ε.Ε.Ε.Δ.Ε.Α. κάλυπτε σε Α΄ Βοήθειες  αγώνα  μπάσκετ του Άρη Πετρουπόλεως στο γήπεδο της Αγ. Τριάδος στην Πετρούπολη με τον ΓΣ ΚΗΦΙΣΙΑ  (Under 21)

 

Στις 28-11-15  η Ε.Ε.Ε.Δ.Ε.Α. μετά από πρόσκληση του Δήμου  Αγ. Αναργύρων Καματερού,  ανέλαβε την κάλυψη Πρώτων Βοηθειών στην ήπια αθλητική δραστηριότητα  του  Δήμου, «Διά–δρομος  Ζωής»  στο πλαίσιο εκδηλώσεων με αφορμή την παγκόσμια ημέρα του Σακχαρώδη Διαβήτη.

 

Την ίδια ημέρα στις  28-11-15, η Ε.Ε.Ε.Δ.Ε.Α. κάλυπτε σε Α΄ Βοήθειες  αγώνα  μπάσκετ του Άρη Πετρουπόλεως στο γήπεδο του ΕΠΑΛ στην Πετρούπολη με το Αιγάλεω (Παμπαίδες ΑΑ)

 

Στις  29-11-15, η Ε.Ε.Ε.Δ.Ε.Α. κάλυπτε σε Α΄ Βοήθειες  δύο αγώνες  μπάσκετ του Άρη Πετρουπόλεως, Α’ Εθνικής Γυναικών στο κλειστό γήπεδο Ν. Παξιμαδάς  με την ΑΣ Νίκη Λευκάδας και στο γήπεδο του ΕΠΑΛ στην Πετρούπολη με την  ΑΕΣ Ελληνικό (Παμπαίδες Β)

 

Το Σάββατο 5 Δεκεμβρίου , παγκόσμια ημέρα εθελοντισμού και η Ε.Ε.Ε.Δ.Ε.Α.  πραγματοποίησε πολύωρη ανοιχτή  εκπαιδευτική παρουσίαση Α΄ Βοηθειών για το κοινό, στην πλατεία «Ηρώ» στο Δήμο Πετρουπόλεως.

 

Την ίδια ημέρα 5-12-15, η Ε.Ε.Ε.Δ.Ε.Α. κάλυψε σε Α΄ Βοήθειες  δύο αγώνες  μπάσκετ του Άρη Πετρουπόλεως, στο γήπεδο του ΕΠΑΛ  με τις ομάδες Προμίνι ΓΣ Περιστερίου  και ΑΧΑΡΝΕΙΣ (Κορίτσια και Αγόρια αντίστοιχα)

 

Στις 6-12-15, η Ε.Ε.Ε.Δ.Ε.Α. κάλυψε σε Α΄ Βοήθειες  τρεις (3) αγώνες μπάσκετ του Άρη Πετρουπόλεως Α’ Εθνικής Γυναικών με την ΑΕΟ Πρωτέας Βούλας και Γ’ Εθνικής Ανδρών με τον ΓΣ Αμαρουσίου,  στο κλειστό γήπεδο Ν. Παξιμαδάς  και στο γήπεδο του ΕΠΑΛ στην Πετρούπολη με την Αθλητική Ένωση Γαλατσίου (Μίνι Κορίτσια)

 

Στις  7-12-15, η Ε.Ε.Ε.Δ.Ε.Α. κάλυπτε σε Α΄ Βοήθειες  αγώνα  μπάσκετ Νεανίδων του Άρη Πετρουπόλεως με την ΑΕΚ Περιστερίου, στο κλειστό γήπεδο Ν. Παξιμαδάς, της Πετρουπόλεως.

 

Στις 8-12-15, η Ε.Ε.Ε.Δ.Ε.Α. κάλυψε σε Α΄ Βοήθειες  δύο αγώνες  μπάσκετ του Άρη Πετρουπόλεως, στο γήπεδο της Αγ. Τριάδος στην Πετρούπολη, με την ομάδα ΑΟ Πρωτέας (Παιδικό και Εφηβικό)

 

Στις  10-12-15, η Ε.Ε.Ε.Δ.Ε.Α. κάλυψε σε Α΄ Βοήθειες  αγώνα  μπάσκετ Νεανίδων  της ΕΣΚΑ στο κλειστό γήπεδο Ν. Παξιμαδάς  

 

Στις 12-12-15, η Ε.Ε.Ε.Δ.Ε.Α. κάλυψε σε Α΄ Βοήθειες  αγώνα  μπάσκετ Κορασίδων του Άρη Πετρουπόλεως με τον Παναθηναϊκό, στο γήπεδο της Αγ. Τριάδος στην Πετρούπολη.

 

Στις 13-12-15, η Ε.Ε.Ε.Δ.Ε.Α. κάλυψε σε Α΄ Βοήθειες  δύο αγώνες  μπάσκετ του Άρη Πετρουπόλεως, στο γήπεδο του ΕΠΑΛ στην Πετρούπολη, με τις ομάδες ΑΕΚ Περιστερίου (Μίνι Αγόρια) και Αχαρνείς (Προμίνι Αγόρια)

 

14-12-15, η Ε.Ε.Ε.Δ.Ε.Α. κάλυψε σε Α΄ Βοήθειες  αγώνα  μπάσκετ Νεανίδων του Άρη Πετρουπόλεως με τον ΓΣ Προμηθέα, στο κλειστό γήπεδο Ν. Παξιμαδάς, της Πετρουπόλεως.

 

Στις  16-12-15, η Ε.Ε.Ε.Δ.Ε.Α. κάλυπτε σε Α΄ Βοήθειες  αγώνα  μπάσκετ (Under 21) του Άρη Πετρουπόλεως με τον ΔΙΑ Αλίμου, στο γήπεδο Αγ. Τριάδος Πετρουπόλεως.

 

Στις 19-12-15, η Ε.Ε.Ε.Δ.Ε.Α. κάλυψε σε Α΄ Βοήθειες  τρεις (3) αγώνες  μπάσκετ του Άρη Πετρουπόλεως, την Γ’ Εθνικής Ανδρών με τον Ηλυσιακό ,  στο κλειστό γήπεδο Ν. Παξιμαδάς   και στο γήπεδο του ΕΠΑΛ στην Πετρούπολη, με τις ομάδες ΑΟ  Άτταλος Καματερού (Προμίνι Αγόρια) και Πρωτέας Βούλας (Παμπαίδες)

 

Την Κυριακή 20 Δεκεμβρίου 2015 η Ε.Ε.Ε.Δ.Ε.Α.  ανέλαβε την κάλυψη Πρώτων Βοηθειών στον Φιλανθρωπικό Αγώνα Μπάσκετ, στο γήπεδο Ν. Παξιμαδάς στην Πετρούπολη, που διοργάνωσε ο  Α.Ο. ΑΡΗΣ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ  με την  Ε.Μ.Ε.Ι.Σ  (ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΜΑΣΤΟΛΟΓΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ –ΙΑΣΗ-ΣΤΗΡΙΞΗ)

 

Την ίδια ημέρα 20-12-15, η Ε.Ε.Ε.Δ.Ε.Α. κάλυψε σε Α΄ Βοήθειες  τον αγώνα  μπάσκετ (Μίνι Κορίτσια) του Άρη Πετρουπόλεως, στο γήπεδο του ΕΠΑΛ,  με την ομάδα ΡΟΥΦ 80

 

Στις  23-12-15, η Ε.Ε.Ε.Δ.Ε.Α. κάλυπτε σε Α΄ Βοήθειες  αγώνα  μπάσκετ του Άρη Πετρουπόλεως (Under 21) με τον ΑΟ Μελισσίων

 

 

 

 

 

bottom of page